کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۹۶۲۳۵
تاریخ خبر:

مهندس پرسپولیس باز هم پاس گل داد

مهندس پرسپولیس باز هم پاس گل داد

علی علیپور کاپیتان امروز پرسپولیس، در نیمه اول بازی با گل گهرسیرجان یک پاس گل دیگر داد تا صدرنشینی خود در جدول پاسورها را تثبیت کند.

به گزارش هفت ورزشی ، در حالی که بازیکنان دو تیم گل گهر و پرسپولیس خود را برای شنیدن سوت پایان نیمه اول بازی آماده می کردند ناگهان ایگور سرگیف با شوتی سرکش، یکی از گل های خورده تیمش را جبران کرد.

در دقیقه 8+45 بازی و روی یک توپ ارسالی علی علیپور به هوا برخاست و با سر پاس دیدنی به سرگیف داد تا مهاجم ازبک به زیباترین شکل ممکن و از پشت محوطه جریمه دروازه گل گهرسیرجان را باز کند.

با این پاس، علی علیپور تعداد پاس گل های خود را به عدد 6 رساند تا ضمن حفظ فاصله با رقیبان، صدرنشینی اش در جدول پاسورهای لیگ را حفظ کند.

جالب آن که مهندس پرسپولیسی لیگ برتر یک مهاجم است اما علی علیپور خودش هم بهترین پاسور و هم بهترین گلزن تیمش است!

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۹۶۲۳۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر