کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۹۵۳۴۲
تاریخ خبر:

پرسپولیس ترابی و دوستش را با هم می خواهد!

پرسپولیس ترابی و دوستش را با هم می خواهد!

از باشگاه پرسپولیس خبر می رسد این باشگاه با مهدی ترابی برای فصل آینده به توافق رسیده اما دوستش را هم برای فصل آینده می خواهد!

به گزارش هفت ورزشی ، اوسمار ویرا به شدت به سبک بازی دانیال اسماعیلی فر علاقه داشته و معتقد است اگر در فصل جاری این مدافع راست با تجربه را در اختیار داشت می توانست به صدر جدول برسد.

برهمین اساس سرمربی برزیلی از مدیران باشگاه پرسپولیس خواسته است دانیال اسماعیلی فر را فصل آینده به تهران بیاورند درحالی که ظاهرا او یک سال دیگر با تراکتور تبریز قرارداد دارد!

از آنجایی که اسماعیلی فر هم اتاقی و دوست صمیمی مهدی ترابی در تراکتور تبریز به شمار می رود، مدیران باشگاه پرسپولیس امیدوارند شماره 9 بتواند مدافع راست مورد علاقه اوسمار را به این تیم بازگرداند.

در همین ارتباط خبردار شدیم باشگاه تراکتور تبریز به دنبال تمدید قرارداد مهدی ترابی است و از همین حالا پیشنهاد بسیار وسوسه انگیزی هم به او داده است اما این بازیکن شناخته شده به مدیران باشگاه پرسپولیس چراغ سبز نشان داده است.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۹۵۳۴۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر