کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۹۵۱۱۲
تاریخ خبر:

آمبولانس نبود، بازیکن را با پراید بردند! +عکس

آمبولانس نبود، بازیکن را با پراید بردند! +عکس

انتقال عجیب بازیکن مصدوم در لیگ دسته سوم؛ آمبولانس نبود، پراید جایگزین شد

به گزارش هفت ورزشی، در یکی از دیدارهای لیگ دسته سوم فوتبال ایران، اتفاقی عجیب و بحث‌برانگیز در شهر آمل رخ داد؛ جایی که یک بازیکن مصدوم به دلیل نبود آمبولانس در ورزشگاه، با خودروی سواری پراید به بیمارستان منتقل شد.

بر اساس گزارش‌ها، در جریان این مسابقه و پس از مصدومیت یکی از بازیکنان تیم ابومسلم ثامن ، شرایط برای انتقال فوری او به مرکز درمانی فراهم نبود. با توجه به نبود آمبولانس در محل مسابقه، مسئولان و عوامل حاضر در ورزشگاه مجبور شدند این بازیکن را با یک دستگاه پراید به بیمارستان منتقل کنند.

این اتفاق بار دیگر ضعف زیرساخت‌های پزشکی و ایمنی در برخی مسابقات فوتبال رده‌های پایین کشور را برجسته کرده است؛ موضوعی که پیش از این نیز بارها مورد انتقاد کارشناسان و فعالان فوتبال قرار گرفته بود. طبق استانداردهای برگزاری مسابقات فوتبال، حضور آمبولانس و تجهیزات امدادی از الزامات برگزاری بازی‌ها محسوب می‌شود.

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۹۵۱۱۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر