کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۹۲۰۹۳
تاریخ خبر:

تلاش پزشکان برای مداوای کاپیتان؛ چشمی می رسد؟

تلاش پزشکان برای مداوای کاپیتان؛ چشمی می رسد؟

پزشکان تیم فوتبال استقلال در تلاش هستند تا کاپیتان مصدوم این تیم را برای دیدار با الحسن اردن در لیگ قهرمانان آسیا ۲ آماده کنند.

به گزارش هفت ورزشی ، تیم فوتبال استقلال خود را برای دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ مقابل الحسین اردن آماده می‌کند و کاروان این تیم فردا صبح راهی کشور امارات خواهد شد.

آبی‌پوشان باید روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن در ورزشگاه باشگاه النصر امارات به مصاف نماینده اردن بروند.

روزبه چشمی، کاپیتان و هافبک استقلال که در دیدار با پیکان دچار مصدومیت شده بود، در بازی با شمس آذر غایب بود. با این حال، کادر پزشکی استقلال در تلاش است تا این بازیکن را برای دیدار مقابل الحسین آماده کند. با وجود این، چشمی ممکن است بازی رفت را از دست بدهد، اما استقلالی‌ها امیدوارند او برای دیدار برگشت مقابل الحسین که ۲۸ بهمن در کشور اردن برگزار می‌شود، در ترکیب تیم حضور داشته باشد.

مصدومیت چشمی از ناحیه کشاله ران پای راست است.

سایر اخبارفوتبالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۹۲۰۹۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر