کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۹۲۰۲۷
تاریخ خبر:

تختی تهران آماده تحول سبز؛ چمن هیبریدی نصب می‌شود

تختی تهران آماده تحول سبز؛ چمن هیبریدی نصب می‌شود

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران خبر از کشت چمن هیبریدی در ورزشگاه تختی در آینده داد.

به گزارش هفت ورزشی ، چمن ورزشگاه تختی موضوعی بود که از ابتدای فصل جاری به یک سوژه عجیب تبدیل شد.

در این خصوص مسئولان ورزش استان تهران و وزارت ورزش بارها از چمن تختی بازدید کردند اما این ورزشگاه هنوز شرایط میزبانی از لیگ برتر را ندارد.

حبیب ستوده‌نژاد مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در خصوص وضعیت چمن ورزشگاه تختی گفت: «روز چهارشنبه بازدیدی از چمن ورزشگاه داشتیم؛ دستور مقام عالی وزارت ورزش استفاده از چمن هیبریدی در ورزشگاه است. قرار است اسفندماه مناقصه تعویض چمن را برگزار کنیم . سعی ما این است که عجله نکنیم و بعد از جمع‌آوری اطلاعات کارشناسان موضوع را پیش ببریم. امیدوارم به اهدافی که درباره استفاده از ورزشگاه تختی داریم، دست یابیم.»

او درباره واگذاری ورزشگاه تختی به باشگاه استقلال هم بیان کرد: «در آخرین دیداری که آقای تاجرنیا با وزیر ورزش داشتند صحبت هایی را انجام دادند که در دست بررسی است.»

سایر اخبارفوتبالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۹۲۰۲۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر