کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۸۵۵۲۷
تاریخ خبر:

ساپینتو: تاجرنیا به رختکن آمد، وقت من را گرفت و بازیکنانم را عصبی کرد!

ساپینتو: تاجرنیا به رختکن آمد، وقت من را گرفت و بازیکنانم را عصبی کرد!

ریکاردو ساپینتو درباره حضور علی تاجرنیا در رختکن توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش هفت ورزشی ، ریکاردو ساپینتو پس از بازی استقلال و استقلال خوزستان در کنفرانس خبری در پاسخ به سوال خبرنگار هفت ورزشی که پرسیده بود آیا بین دو نیمه تاجرنیا به رختکن استقلال آمده بود، گفت این کار بدون اجازه او انجام شد.

ساپینتو گفت: برای من مشکلی ندارد مدیرعامل باشگاه بیاید داخل رختکن ولی قبلش باید با من هماهنگ باشد و نه تنها در روزهای خوب کنار ما باشد باید در روزهای بد هم کنار تیم باشند و این چیز عجیبی بود که به من اطلاع ندادند و وارد رختکن شدند.

ساپینتو ادامه داد: من خودم سه هفته بود ایشان را ندیده بودم نه زنگ می زدند نه چیز دیگری و امروز بدون اینکه اطلاع بدهند وارد رختکن شدند.

سرمربی استقلال تاکید کرد: من از این کار ناراحت شدم، با این که ما نیمه اول عملکرد فنی خوبی نداشتیم و من ناراحت بودم اجازه دادم تا ایشان صحبت کنند و این برای ما خوب نبود چرا که بازیکنان در بین سخنرانی او عصبی شده بودند و یک مقدار جو منفی ایجاد شد در رختکن و فقط تایم من را گرفتند. من می خواستم درباره بازی توضیح فنی بدهم و اصلاحاتی داشته باشم اما حرف های تاجرنیا وقت ما را گرفت.

برای پیگیری اخبارفوتبالاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۰۸۵۵۲۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر