کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۸۴۸۰۲
تاریخ خبر:

تیوی بیفوما ۴۵۰ هزار دلار از درویش گرفته است!

تیوی بیفوما 450 هزار دلار از درویش گرفته است!

از باشگاه پرسپولیس خبر می رسد تیوی بیفوما وینگر اهل کنگو درصد زیادی از پول قراردادش را از این باشگاه گرفته است.

به گزارش هفت ورزشی، بیفوما در نیم فصل اول عملکرد ضعیفی داشت و حتی در لیست فروش زمستانی پرسپولیس هم قرار گرفت اما با توجه به اینکه مشتری برای این بازیکن پیدا نشد او در تیمش ماندنی شد.

لازم به یادآوری است؛ قرارداد تیوی بیفوما با پرسپولیس دو ساله است. دستمزد سال نخست قرارداد بیفوما 650 هزار دلار و برای سال دوم 750 هزار دلار آب می‌خورد. این یعنی برای دو فصل، یک میلیون و 400 هزار دلار پایه قرارداد وینگر کنگویی است.

جالب تر می شود وقتی بدانید تیوی بیفوما مبلغ 450 هزار دلار از دستمزد سال اول خودش را از رضا درویش مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس دریافت کرده است!

سایر اخبارفوتبالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۸۴۸۰۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر