کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۸۳۴۲۲
تاریخ خبر:

ایرانی ها در امارات جشن قهرمانی گرفتند!

ایرانی ها در امارات جشن قهرمانی گرفتند!

الوحده امارات با پیروزی یک بر صفر مقابل الدحیل قطر، عنوان قهرمانی جام «درع چالش» را از آن خود کرد.

به گزارش هفت ورزشی ، تیم فوتبال الوحده امارات امشب در دیدار فینال جام «درع چالش» به مصاف الدحیل قطر رفت و موفق شد با نتیجه یک بر صفر حریف خود را شکست دهد و فاتح این رقابت‌ها شود.

در این مسابقه، محمد قربانی، مبین دهقان و رضا غندی‌پور، سه بازیکن ایرانی الوحده، کار خود را از روی نیمکت آغاز کردند. محمد قربانی در دقیقه ۶۰ وارد زمین شد و رضا غندی‌پور نیز در دقیقه ۹۰ فرصت بازی پیدا کرد.

تک گل این دیدار را عمر خربین در دقیقه ۲۹ و از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. این مسابقه همچنین با دو اخراجی همراه بود؛ حسن موسی در دقیقه ۱۰ از تیم الدحیل و الحمد در دقیقه ۹۸ از الوحده با کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شدند.

با این پیروزی، الوحده امارات جام «درع چالش» را بالای سر برد.

سایر اخبارفوتبالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۸۳۴۲۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر