کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۷۹۲۷۷
تاریخ خبر:

اردوی خارجی استقلال منتفی شد

اردوی خارجی استقلال منتفی شد

اردوی تیم فوتبال استقلال در کشور ترکیه منتفی شد.

به گزارش هفت ورزشی ، پس از آنکه داکنز نازون، منیر الحدادی، یاسر آسانی و آنتونیو آدان به همراه دو دستیار ریکاردو ساپینتو برای سفری کوتاه مدت راهی ترکیه شدند، خبر رسید که آبی‌ها ممکن است اردویی را در این کشور برگزار کنند.

در واقع استقلالی‌ها قصد داشتند تا چند جلسه تمرینی را در این کشور برگزار کنند و پس از آن با پروازی مستقیم راهی یزد شوند تا در ورزشگاه شهید نصیری به مصاف تراکتور بروند. اعضای خارجی تیم نیز طی این مدت در کنار خانواده‌هایشان باشند.

با این حال، پیشنهادی که از سوی ساپینتو مطرح شده بود، امروز از سوی باشگاه مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت نیز استقلالی‌ها تصمیم گرفتند تا از سفر به ترکیه خودداری کرده و تمرینات را در تهران ادامه بدهند.

بازیکنان خارجی استقلال نیز قرار است پس از دیدار با خانواده‌هایشان، فردا به تهران بازگردند تا برای دیدار روز یکشنبه برابر تراکتور آماده شوند.

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۷۹۲۷۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر