کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۷۸۶۷۰
تاریخ خبر:

استقلال با تغییر بازی حذفی کنار آمد؛ ساپینتو در ظاهر راضی شد!

استقلال با تغییر بازی حذفی کنار آمد؛ ساپینتو در ظاهر راضی شد!

ریکاردو ساپینتو در ظاهر قبول کرده امروز و فردا در یزد بماند اما وضعیت او شبیه آرامش قبل از توفان است!

به گزارش هفت ورزشی، استقلال که از تغییر برنامه جام حذفی شاکی بود در نهایت ظهر امروز پذیرفت در همان تاریخ مدنظر سازمان لیگ بازی کند.

شاگردان ساپینتو طبق برنامه باید فردا از ساعت 14:00 در یزد به مصاف فولاد هرمزگان بروند.

این بازی در چارچوب جام حذفی برگزار می شود. بازی باقی مانده از مرحله یک هشتم نهایی که چند بار تاریخ و مکان برگزاری آن جا به جا شد.

ساپینتو هم که شب قبل حسابی شاکی بود و داد و فریاد می کرد که تحت هیچ شرایطی روز سه شنبه بازی نمی کند، در ظاهر راضی شد بازی با فولاد هرمزگان یک روز دیرتر برگزار شود اما استقلالی ها به شدت نگران هستند ساپینتو بعد از این بازی به بهانه مرخصی یک روزه از ایران برود و برنگردد!

سایر اخبارفوتبالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۷۸۶۷۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر