کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۷۸۶۴۸
تاریخ خبر:
یک تیم، یک ستاره/ قسمت دهم؛ فولاد خوزستان

فرشته نجات یحیی در جهنم اهواز!

فرشته نجات یحیی در جهنم اهواز!

در بخش یک تیم، یک ستاره امشب، احسان محروقی به عنوان بهترین بازیکن فولاد خوزستان تا پایان نیم فصل انتخاب شد.

به گزارش هفت ورزشی ، فولاد خوزستان با هدایت یحیی گل محمدی و کسب 16 امتیاز از 15 بازی در رده دهم جدول رده بندی قرار دارد و برخلاف تصورات ابتدای فصل، سرخپوشان اهوازی موفق نشدند در لیگ بیست و پنجم عملکرد خوبی کسب کنند.

ستاره این تیم احسان محروقی است. مهاجم 27 ساله ای که شماره 9 فولاد را برتن می کند و در 15 بازی این تیم 4 گل به ثمر رسانده است. در نیم فصلی که یحیی گل محمدی عملکرد خوبی در اهواز نداشته و شاید از این تیم برود، محروقی مقابل تیم های پیکان، ذوب آهن و شمس آذر (2) گلزنی کرد تا امتیازات زیادی برای تیمش به ارمغان بیاورد. ستاره جوان فولادی ها برای این تیم در لیگ بیست و پنجم 7 امتیاز به ارمغان آورده تا به تنهایی حدود 50 درصد امتیازات این تیم را کسب کند.

محروقی که پیش از این در لیگ دسته دوم توپ می زد و سپس زیرنظر سید مهدی رحمتی در شمس آذر به لیگ برتر رسید، حالا جلوتر از گوستاوو بلانکو، زاده عطار، حامد لک و … بهترین بازیکن نیم فصل فولاد لقب گرفت.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۷۸۶۴۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر