کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۶۸۲۲۸
تاریخ خبر:
به بهانه هتریک رافا موخیکا برای السد

قاتل ایرانی های امارات از بارسلونا آمده بود!

قاتل ایرانی های امارات از بارسلونا آمده بود!

رافا موخیکا با دو گل در دقایق ۱۰۱ و ۱۰۳، شکست السد را به یک پیروزی باورنکردنی ۴-۲ تبدیل کرد و ستاره مطلق شب آسیایی شد.

به گزارش هفت ورزشی، رافا موخیکا نامی بود که شب عجیب دوحه را تعریف کرد. مهاجم اسپانیایی السد در دیداری که تا دقیقه ۹۰ همه‌چیز به سود شباب‌الاهلی پیش می‌رفت، با نمایشی خارق‌العاده در وقت‌های تلف‌شده سرنوشت بازی را به‌تنهایی تغییر داد.

موخیکا که گل نخست خود را در دقیقه ۷۵ به ثمر رسانده بود، در دقیقه ۱۰۱ یازدهمین دقیقه وقت‌های اضافه با ضربه‌ای دقیق گل سوم را وارد دروازه شباب‌الاهلی کرد. تنها دو دقیقه بعد، او دوباره ظاهر شد و با زدن گل چهارم، هت‌تریک خود را کامل کرد تا ورزشگاه شاهد یکی از باورنکردنی‌ترین بازگشت‌های تاریخ این رقابت‌ها باشد.

مهاجمی که سابقه بازی در تیم‌هایی چون بارسلونا، لاس پالماس و لیدز یونایتد را دارد، در این مسابقه به کابوس تمام‌عیار شباب‌الاهلی و به‌ویژه بازیکنان ایرانی این تیم تبدیل شد و بدون تردید ستاره بی‌رقیب این دیدار لقب گرفت؛ شبی که با نام رافا موخیکا ثبت شد.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۶۸۲۲۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر