کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۶۳۶۷۵
تاریخ خبر:

شب تلخ کاپیتان سپاهان؛ پنالتی به آسمان رفت

شب تلخ کاپیتان سپاهان؛ پنالتی به آسمان رفت

دیدار فولاد و سپاهان در هفته چهاردهم لیگ برتر با برتری زردپوشان در جریان است؛ مسابقه‌ای که یک پنالتی حساس هم از دست رفت.

به گزارش هفت ورزشی ، در چارچوب رقابت‌های هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم فولاد خوزستان در ورزشگاه خانگی خود میزبان سپاهان اصفهان است؛ دیداری که تا این لحظه با تک گل محمد عسکری به سود سپاهان دنبال می‌شود.

در دقیقه ۲۷ مسابقه، پس از برخورد توپ به دست مدافع فولاد، داور با کمک VAR نقطه پنالتی را به سود سپاهان نشان داد تا زردپوشان فرصت افزایش اختلاف را به دست آورند. احسان حاج‌صفی، کاپیتان سپاهان، پشت ضربه پنالتی ایستاد اما در تقابل با حامد لک، دروازه‌بان فولاد، موفق به گلزنی نشد و ضربه او به شکل عجیبی از بالای دروازه به بیرون رفت.

از دست رفتن این پنالتی باعث شد سپاهان فرصت تثبیت برتری خود را از دست بدهد و حساسیت مسابقه همچنان حفظ شود.

احسان حاج صفی برای آن که دست های کشیده لک به توپ نرسد ضربه اش را محکم تر از همیشه زد که توپ از بالای دروازه به اوت رفت و روی سکوی تماشاگران گم شد.

برای پیگیری اخبارفوتبالاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۰۶۳۶۷۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر