کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۶۳۵۳۶
تاریخ خبر:

طلسم آسانی با پنالتی شکست!

طلسم آسانی با پنالتی شکست!

مهاجم استقلال پس از چند هفته ناکامی در گلزنی، سرانجام در خرم‌آباد طلسم خود را شکست و برای آبی‌ها گلزنی کرد.

به گزارش هفت ورزشی ، در چارچوب رقابت‌های هفته چهاردهم لیگ برتر، تیم فوتبال استقلال در خرم‌آباد میهمان خیبر است؛ دیداری که در حال حاضر با نتیجه یک -صفر به سود آبی‌های پایتخت دنبال می‌شود. استقلال در این مسابقه موفق شد با استفاده از یک ضربه پنالتی، دروازه میزبان را باز کند و از حریف خود پیش بیفتد.

نکته قابل توجه این دیدار، پایان طلسم گل نزدن یاسر آسانی بود. مهاجم استقلال که در چهار بازی گذشته موفق به گلزنی نشده بود، آخرین بار در دیدار جام حذفی مقابل پادیاب خلخال نام خود را در فهرست گلزنان ثبت کرده بود و پس از آن، هفته‌ها از گل فاصله داشت.

آسانی در دیدار امروز مقابل خیبر، پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و با ضربه‌ای دقیق، ششمین گل فصل خود در لیگ برتر را به ثمر رساند. گلی که نه‌تنها طلسم شخصی این بازیکن را شکست، بلکه فعلا سه امتیاز ارزشمند را به حساب استقلال واریز کرده است.

آسانی بعد از 24 روز موفق به گلزنی شد و به رده دوم جدول گلزنان لیگ برتر صعود کرد.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۶۳۵۳۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر