کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۵۶۸۵۶
تاریخ خبر:

آبروریزی در لیگ‌برتر؛ کم‌گل‌ترین هفته تاریخ رقم خورد

آبروریزی در لیگ‌برتر؛ کم‌گل‌ترین هفته تاریخ رقم خورد

هفته دوازدهم فوتبال ایران رکورد عجیب و تازه‌ای را خلق کرد و لقب کم‌گل‌ترین هفته تاریخ لیگ‌برتر برای این هفته رقم خورد البته مشترک با دو هفته دیگر در ادوار گذشته.

به گزارش هفت‌ورزشی ، هفته دوازدهم لیگ‌برتر فوتبال ایران که شهرآورد تهران نیز در این هفته برگزار شد، کم‌ گل‌ترین هفته تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران بود. در این هفته و در هشت مسابقه‌ای که روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار شد در هشت مسابقه تنها 6 گل بین تیم‌ها رد و بدل شد.

در واقع در این هفته میانگین 0.75 گل در هر مسابقه به ثمر رسیده که آماری نگران کننده وضعیف است. پیش از این نیز در لیگ سیزدهم هفته بیست و پنجم در کنار هفته شانزدهم لیگ بیست و سوم در یک هفته و هشت مسابقه تنها 6 گل به ثمر رسیده بود که با این وصف هفته دوازدهم لیگ برتر بیست و پنجم در کنار کم‌گل‌‍ترین هفته‌های تاریخ لیگ‌برتر قرار گرفت.

در بازی‌های این هفته و در روز پنجشنبه، تنها بازی پیکان و گل‌گهر گل داشت که این بازی را پیکان با نتیجه 1-0 برد. روز جمعه هم علاوه بر دربی که بازی سرد و کسل‌کننده‌ای بود و بدون گل به پایان رسید، بازی ملوان و مس رفسنجان 3 گل (2-1) و بازی سپاهان و فجرسپاسی دو گل (2-0) داشت. در واقع گل دقیقه 3+90 محمد عسگری بازیکن سپاهان که وارد دروازه فجرسپاسی شد هفته دوازدهم لیگ برتر را از اینکه به تنهایی کم‌گل‌ترین هفته تاریخ لیگ برتر باشد نجات داد چرا که تا پیش از آن فقط 5 گل به ثمر رسیده بود.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۵۶۸۵۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر