کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۵۳۵۹۰
تاریخ خبر:

داد و بیداد رامین جواب داد؛ بازگشت صالح حردانی به نیمکت

داد و بیداد رامین جواب داد؛ بازگشت صالح حردانی به نیمکت

رامین رضاییان بعد از نیمکت نشینی مقابل الوصل در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد از نشستن روی نیمکت ناراحت است اما برای تیم حاشیه درست نمی‌کند.

به گزارش هفت ورزشی، در دقایق پایانی بازی استقلال و الوصل رامین رضاییان در حالی به میدان رفت که تعویض او قرار بود ۱۵ دقیقه قبل انجام شود.

اما ریکاردو ساپینتو به دلایلی این تعویض را عقب انداخت، تصمیمی که با اعتراض و داد و فریاد رامین رضاییان همراه شد و حتی در فضای مجازی عکسی منتشر شد که نشان می‌داد او پیراهن استقلال را به گوشه‌ای پرتاب کرده است.

به هر حال رامین در آن بازی در دقایق پایانی جانشین صالح حردانی شد و بعد از بازی هم به خبرنگاران گفت از نشستن روی نیمکت ناراحت است اما حاشیه درست نمی‌کند.

مجموع تمام این اتفاقات باعث شد امروز رامین رضاییان گزینه ساپینتو برای جناح راست باشد.

البته توجیه ساپینتو این است که به دلیل فشردگی بازی‌ها و در پیش بودن دربی می‌خواهد به صالح حردانی استراحت بدهد.

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۵۳۵۹۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر