کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۵۳۲۲۱
تاریخ خبر:

العین با پیروزی پرگل، حریف قایدی شد

العین با پیروزی پرگل، حریف قایدی شد

العین با برتری پرگل مقابل الشارجه به نیمه‌نهایی جام بانک اسلامی ابوظبی رسید تا در مرحله بعد به مصاف النصر مهدی قایدی برود.

به گزارش هفت ورزشی ، تیم العین با پیروزی ۴ بر یک مقابل الشارجه در ورزشگاه هزاع بن زاید، مجموعا با نتیجه ۷ بر ۲ به مرحله نیمه‌نهایی جام بانک اسلامی ابوظبی صعود کرد.

شاگردان هرنان کرسپو در شبی که فشار زیادی ایجاد کردند، با اشتباه مدافع الشارجه به گل نخست رسیدند و سپس با گل‌های لابا کوجو، سفیان رحیمی و ماتیاس پالاسیوس برتری خود را تثبیت کردند.

با این نتیجه، العین در مرحله نیمه‌نهایی باید به مصاف النصر برود؛ تیمی که شب گذشته با درخشش مهدی قایدی و دو گل او جواز حضور در جمع چهار تیم را کسب کرد. این تقابل یکی از حساس‌ترین بازی‌های فصل فوتبال امارات خواهد بود.

سایر اخبارفوتبالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۵۳۲۲۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر