کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۴۰۳۲۹
تاریخ خبر:

واکنش پزشک تیم ملی فوتسال به وضعیت اولاد قباد و یوسف؛ خانواده ملی پوشان نگران سلامتی بچه ها نباشند!

واکنش پزشک تیم ملی فوتسال به وضعیت اولاد قباد و یوسف؛ خانواده ملی پوشان نگران سلامتی بچه ها نباشند!

پزشک تیم ملی فوتسال ایران از وضعیت جسمانی تعدادی از ملی‌پوشان پس از دیدار با ازبکستان خبر داد.

به گزارش هفت ورزشی ، فیلم انتقال مسعود یوسف با ویلچر به مرکز درمانی در جریان بازی فوتسال ایران و ازبکستان در تورنمنت کشورهای اسلامی واکنش پزشک تیم ملی فوتسال را به همراه داشت.

پزشک تیم ملی فوتسال ایران در خصوص وضعیت نابسامان تعدادی از ملی‌پوشان پس از بازی با ازبکستان اظهار داشت: مسعود یوسف و مسلم اولاد قباد از صبح امروز علائم آنفولانزا و‌بدن درد داشتند؛ داروهایی را برای سلامت به آن‌ها داده بودیم ولی بعد از بازی به خاطر فشاری که به آن‌ها آمده بود، بدن‌هایشان خالی کرد.

وی افزود: جای‌نگرانی نیست و بچه‌ها را احیا خواهیم کرد. مردم نگران سلامت بچه‌ها نباشند و با دارودرمانی و سرم آن‌ها را به حالت اول برمی‌گردانیم.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۴۰۳۲۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر