کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۳۰۶۲۶
تاریخ خبر:

شریعتمداری: من به استقلال به عنوان یک منبع درآمد نگاه می کنم

شریعتمداری: من به استقلال به عنوان یک منبع درآمد نگاه می کنم

محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، استقلال را امانتی ارزشمند دانست و تأکید کرد که این باشگاه علاوه بر جنبه ورزشی، فرصتی اقتصادی مهم برای کشور محسوب می‌شود.

به گزارش هفت ورزشی، محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در گفت و گویی اظهار داشت: با آنکه خرید باشگاه استقلال در زمان ما نبود، اما امروز این باشگاه یک امانت در دست ماست؛ امانتی که باید با نگاه حرفه‌ای و اقتصادی از آن محافظت کرد.

مدیرعامل صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت در مجمع سالیانه این شرکت و در پاسخ به سوال سهامداران تصریح کرد: من به استقلال به‌عنوان یک منبع درآمد و فرصت اقتصادی نگاه می‌کنم، نه صرفاً یک تیم فوتبال.

وی خاطرنشان کرد: وقتی تیم می‌برد، ۳۰ میلیون جوان ایرانی نشاط و امید پیدا می‌کنند. این سرمایه اجتماعی عظیم، پشتوانه‌ای برای کشور است.

به گفته مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ترانسفر بازیکنان خود منبع درآمد است. اقتصاد ورزش در دنیا بسیار قوی است و ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم.

سایر اخبارفوتبالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۳۰۶۲۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر