کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۱۵۱۰۷
تاریخ خبر:

فدراسیون فوتبال ایتالیا مورد حمله قرار گرفت!

فدراسیون فوتبال ایتالیا مورد حمله قرار گرفت!

پس از شکست در فینال پلی‌آف جام جهانی مقابل بوسنی و هرزگوین، ساختمان مرکزی فدراسیون فوتبال ایتالیا در رم در طول شب مورد حمله قرار گرفت و به سمت آن تخم‌مرغ پرتاب شد.

به گزارش هفت ورزشی؛ بر اساس گزارش‌های منتشر شده در ایتالیا، برخی هواداران خشمگین با پرتاب تخم‌مرغ به ورودی ساختمان فدراسیون در خیابان «آلگری» رم، ناراحتی خود را از حذف آتزوری نشان دادند.

گابریله گراوینا، رئیس فدراسیون، صبح چهارشنبه به محل کار خود بازگشت و به محض ورود با هواداری روبرو شد که بنری در دست داشت و از او می‌خواست استعفا دهد.

آتزوری برای سومین بار متوالی از صعود بازمانده که دومین بار آن در دوران ریاست گراوینا بوده است. گراوینا دیشب از استعفا خودداری کرد، اما برای فردا (پنجشنبه، ۲ آوریل) یک جلسه عمومی در فدراسیون ترتیب داده است. رئیس فدراسیون با فشار داخلی فزاینده‌ای روبروست؛ حتی آندره‌آ آبودی، وزیر ورزش، از گراوینا خواسته است که مسئولیت خود را پس از یک نتیجه فاجعه‌بار دیگر برای فوتبال ایتالیا بپذیرد.

تازه‌ترین تحولاتفوتبال بین المللیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۱۵۱۰۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر