کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۰۷۹۱۰
تاریخ خبر:

نماینده مجلس همصدا با امیر قلعه نویی و ملی پوشان: آمریکا باید از میزبانی جام جهانی حذف شود!

نماینده مجلس همصدا با امیر قلعه نویی و ملی پوشان: آمریکا باید از میزبانی جام جهانی حذف شود!

رییس جمهور آمریکا با یک تهدید احمقانه موقعیت کشورش را در جام جهانی 2026 به خطر انداخت…

به گزارش هفت ورزشی ، علی خضریان، نماینده مجلس شورای اسلامی تحلیل درستی درباره وضعیت میزبانی جام جهانی ارائه کرد.

همزمان با پیام دسته جمعی بازیکنان تیم ملی و امیر قلعه نویی که اعلام کردند آمریکا باید از میزبانی جام جهانی کنار گذاشته شود، علی خضریان هم توییت کرد آمریکا معترف است توان تامین امنیت تیم های حاضر در جام جهانی را ندارد.

اینجا بخوانید: تیم ملی ایران: آمریکا باید از جام جهانی حذف شود، نه ما!

در واکنش به تهدید ترامپ، ملی پوشان ایران اعلام کردند آن که باید از جام جهانی حذف شود، کشوری است که نمی‌تواند امنیت را برای تیم‌ها تامین کند.

حالا علی خضریان،عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هم توییت مشابهی را منتشر کرد و خواهان حذف آمریکا از جمع سه میزبان مشترک جام جهانی 2026 شد.

جام جهانی 2026 باید به میزبانی مشترک مکزیک و کانادا برگزار شود و فیفا می تواند آمریکا را از این رویداد کنار بگذارد و یا لااقل امتیاز میزبانی سه بازی تیم ملی ایران مقابل نیوزلند، بلژیک و مصر را از آمریکا بگیرد.

در همین زمینه: نایب رییس مجلس: تیم ملی ایران پیروز شد

تازه‌ترین تحولاتفوتبال بین المللیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۰۷۹۱۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر