کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۷۳۳۱۶
تاریخ خبر:

شوک به دنیای فوتبال؛ روبرتو کارلوس زیر تیغ جراحی

شوک به دنیای فوتبال؛ روبرتو کارلوس زیر تیغ جراحی

اسطوره رئال مادرید و سفیر این باشگاه در پی عارضه قلبی راهی بیمارستان شد.

به گزارش هفت ورزشی ، روبرتو کارلوس که برای گذراندن تعطیلات سال نو در برزیل به سر می‌برد، پس از مشکل ایجاد شده در پای خود راهی بیمارستان شد که پس از آزمایش‌های انجام شده مشخص شد وی دچار لخته خون شده است.

این مدافع اسبق تیم ملی برزیل و چپ‌پای رئال‌مادرید پس از انجام MRI به دلیل عارضه ایجاد شده در ناحیه قلب خود به صورت فوری مورد عمل جراحی قرار گرفت و پس از سه‌ساعت جراحی و مراقبت، این عمل با موفقیت به پایان رسید.

به گفته پزشکان معالج، روبرتو کارلوس هم‌اکنون از شرایط بحرانی خارج شده و در وضعیت پایداری قرار دارد. او همچنان تحت مراقبت دقیق پزشکی است و آنها در صدد هستند با بررسی سایر علائم پزشکی از روند بهبودی او اطمینان خاطر حاصل کنند.

سایر اخبارفوتبال بین المللیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۷۳۳۱۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر