کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۵۹۳۹۵
تاریخ خبر:

مدیر تیم ملی مصر: به دنبال بازی دوستانه با ایران بودیم

مدیر تیم ملی مصر: به دنبال بازی دوستانه با ایران بودیم

ابراهیم حسن از تلاش مصر برای برگزاری بازی‌های تدارکاتی با قدرت‌های فوتبال جهان خبر داد و فاش کرد مذاکره با ایران برای دیدار دوستانه پس از هم‌گروهی در جام جهانی لغو شده است.

به گزارش هفت ورزشی ، ابراهیم حسن در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «النهار»، درباره آماده‌سازی تیم ملی فوتبال مصر برای حضور در جام جهانی 2026 اظهار داشت: ما با تیم‌های ملی زیادی برای بازی دوستانه تا قبل از جام جهانی صحبت کرده بودیم. با مدیران تیم‌های ملی آمریکا، آلمان و اسپانیا رایزنی کرده‌ایم.

مدیر تیم ملی مصر از رایزنی عوامل این تیم با مدیران فدراسیون فوتبال ایران، پیش از برگزاری قرعه‌کشی جام جهانی 2026 خبر داد و گفت: پیش از قرعه‌کشی با مدیران تیم ملی ایران برای یک مسابقه دوستانه در ارتباط بودیم. بعد از اینکه در جام جهانی با این تیم همگروه شدیم، این ایده هم لغو شد.

تیم ملی مصر در گروه G جام جهانی 2026 با تیم‌های بلژیک، ایران و نیوزیلند همگروه شد. فراعنه از ساعت 6:30 صبح روز شنبه 6 تیر به وقت ایران، در ورزشگاه لومن‌فیلد سیاتل به مصاف تیم ملی کشورمان خواهند رفت.

برای پیگیری اخبارفوتبال بین المللیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۰۵۹۳۹۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر