کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۵۷۳۲۹
تاریخ خبر:

سرمربی بلژیک: از تیم ملی ایران شناختی نداریم/ به دنبال صدرنشینی هستیم

سرمربی بلژیک: از تیم ملی ایران شناختی نداریم/ به دنبال صدرنشینی هستیم

رودی گارسیا پس از مشخص شدن گروه G جام جهانی ۲۰۲۶، هم‌گروهی بلژیک با ایران، مصر و نیوزیلند را جالب خواند و از انگیزه بالای تیمش برای صدرنشینی خبر داد.

به گزارش هفت ورزشی ، رودی گارسیا، سرمربی تیم ملی بلژیک، پس از قرار گرفتن تیمش در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶، درباره هم‌گروهی با ایران، مصر و نیوزیلند صحبت کرد و این قرعه را «جالب و متفاوت» دانست.

وی در رابطه با این گروه گفت: مصر را به خوبی می‌شناسیم و می‌دانیم یکی از بهترین تیم‌های آفریقا است. در گذشته در رم سرمربی محمد صلاح بودم و دیدار دوباره با او اتفاق جالبی است. اما با دو تیم دیگر گروه یعنی ایران و نیوزیلند هنوز بازی نکرده‌ایم و شناخت کمتری داریم.

گارسیا با وجود ابهام درباره شناخت از ایران، موضع حرفه‌ای و امیدوارانه‌ای داشت و اظهار داشت: می‌دانیم چه انتظاری باید داشته باشیم و جام جهانی از همین حالا آغاز شده است. تمام تلاش خود را خواهیم کرد که صدرنشین گروه شویم تا مسیر بهتری در مراحل بعدی داشته باشیم.

سرمربی بلژیک اضافه کرد که تیمش برای ارائه عملکردی قدرتمند در شروع تورنمنت از انگیزه کافی برخوردار است.

آخرین تحولاتفوتبال بین المللیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۵۷۳۲۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر