کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۰۴۹
تاریخ خبر:

محمد صلاح در فوتبال ایران!

محمد صلاح در فوتبال ایران!

فرعون مصری با قراردادی 2 ساله و دستمزد 363 هزار پوندی در هفته (پس از کسر مالیات!) به ترابزون اسپور ترکیه رفت.

به گزارش هفت ورزشی، پس از کش و قوس های فراوان جواد نکونام به عنوان جانشین محمد ربیعی در تراکتور تبریز انتخاب و مشغول به کار شد.

عصر یکشنبه گذشته مراسم معارفه سرمربی جدید تراکتور در حالی در تبریز برگزار شد که یک اتفاق عجیب همه چیز را تحت شعاع قرار داد.

در جریان برگزاری نشست خبری و مراسم معارفه، برق سالن کنفرانس خبری برای دقایقی قطع شد و برنامه تحت تأثیر این اتفاق قرار گرفت.

در این میان برخی اداره برق را مقصر خواندند و برخی دیگر مسوولان باشگاه تراکتور و روابط عمومی باشگاه را!

گروهی هم یادآوری کردند که مدیران باشگاه تراکتور و متولیان برگزاری مراسم باید اپلیکیشن "برق من" را نصب می کردند یا با شماره تلفن "قطعی برق" مخابرات تماس می گرفتند تا متوجه شوند چه ساعتی برق می رود!

بله، می شد مراسم را پس از استعلام از اداره برق تبریز، در ساعتی برگزار کرد که این اتفاق نیفتد و مراسم معارفه سرمربی جدید این چنین دچار حاشیه نشود.

همه این موارد درست است اما یکی از دوستان ظریف ما به نکته دیگری اشاره کرد و گفت:

« تصورش را بکنید اگر محمد صلاح به جای ترابزون اسپور ترکیه به یکی از تیم های لیگ برتری ایران می آمد در مراسم معارفه اش چه حادثه ای رُخ می داد؟!»

حرفی که از سر شوخی زده شد اما اگر جدی به آن فکر کنیم به نتایج تلخی خواهیم رسید. اینکه احتمالا آن قدر درخواست عکس سلفی داشت که سه، چهار ساعت در خود فرودگاه معطل می شد یا اینکه ممکن بود در ترافیک شدید بماند. همین طور برق استادیوم هنگام معارفه رسمی و باشکوه قطع شود و قس علی هذا!

اما لازم به یادآوری است؛ محمد صلاح با انتقالی آزاد به ترابزون‌اسپور پیوست و هنگام ورود به این شهر، با استقبال باشکوه و کم‌سابقه هواداران مواجه شد؛ استقبالی که حتی خود ستاره مصری نیز آن را بی‌نظیر توصیف کرد.

در استادیوم هم ترک ها برای فرعون مصری سنگ تمام گذاشته و به شکلی خاص و برگرفته از یک ترانه مشهور از ابراهیم تاتلیس اسطوره لیورپول را تشویق کردند.

استقبالی که خود محمد صلاح را بیشتر از همه به وجد آورد تا بگوید:«صادقانه بگویم، نمی‌توانم احساس خودم را با کلمات توصیف کنم. هواداران اینجا محبت فوق‌العاده‌ای به من نشان دادند. حضور 25 هزار نفر در فرودگاه واقعاً باورکردنی نیست؛ فکر نمی‌کنم تا امروز چنین صحنه‌ای را دیده باشم.»

 

کدخبر: ۶۰۱۵۸۰۴۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر