کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۲۴۱۶۷
تاریخ خبر:

کوناته با وجود پیشنهاد رئال، در لیورپول می‌ماند

کوناته با وجود پیشنهاد رئال، در لیورپول می‌ماند

ابراهیم کوناته، مدافع فرانسوی لیورپول، گفت: با باشگاه درباره تمدید قرارداد در آستانه توافق هستیم.

به گزارش هفت ورزشی ، ابراهیم کوناته اخیراً با باشگاه رئال مادرید مذاکراتی داشت، اما اکنون در آستانه تمدید قرارداد با لیورپول است. قرارداد فعلی این مدافع میانی فرانسوی با این باشگاه لیگ برتری در پایان فصل جاری به پایان می‌رسد.

کوناته ۲۶ ساله در تازه‌ترین اظهارنظر در خصوص آینده حرفه‌ای‌اش، گفت: با باشگاه درباره تمدید قرارداد صحبت کرده‌ایم و در آستانه رسیدن به توافق هستیم. فکر می‌کنم همه آرزوی این را داشتند که تا جای ممکن به همکاری با یکدیگر ادامه دهیم و حالا در مسیر خوبی هستیم. در آستانه رسیدن به توافق هستیم.

کوناته ۲۶ ساله که تابستان ۲۰۲۱ با پرداخت رقم فسخ ۳۶ میلیون پوندی‌اش از لایپزیگ جدا شد و به لیورپول پیوست، تاکنون در ۱۷۸ بازی برای سرخپوشان مرسی‌ساید به میدان رفته و آمار ۷ گل زده و ۴ پاس گل را از خود برجای گذاشته است.

این مدافع فرانسوی به لیورپول برای کسب یک قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، یک قهرمانی در جام حذفی انگلیس، دو قهرمانی در جام اتحادیه انگلیس و یک قهرمانی در جام خیریه انگلیس کمک کرده است.

تازه‌ترین تحولاتفوتبال اروپارا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۲۴۱۶۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر