کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۹۹۱۸۱
تاریخ خبر:

کمک‌داور لیگ ترکیه با پرتاب دوچرخه مصدوم شد!

کمک‌داور لیگ ترکیه با پرتاب دوچرخه مصدوم شد!

در لیگ آماتور ترکیه، کمک‌داور بازی دارنده‌اسپور و حکیمهان گیرماناسپور پس از پرتاب یک دوچرخه به زمین، مصدوم شد و مسابقه متوقف گردید؛ حادثه‌ای که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داشت.

به گزارش هفت ورزشی ، در لیگ آماتور مالاتیا، یک اتفاق بی‌سابقه و شوکه‌کننده رخ داد که توجه رسانه‌های اروپایی و شبکه‌های اجتماعی را به خود جلب کرد.

در دیدار دارنده‌اسپور مقابل حکیمهان گیرماناسپور، بازی در شرایط یک بر یک دنبال می‌شد که در دقایق پایانی، دارنده‌اسپور موفق به گلزنی شد. اما کمک‌داور هاکان باشکورت، این گل را به دلیل آفساید مردود اعلام کرد و همین تصمیم خشم برخی تماشاگران را برانگیخت.

در یک حادثه عجیب، یک دوچرخه کودک از روی سکوها به داخل زمین پرتاب شد و مستقیماً به سر کمک‌داور برخورد کرد. شدت ضربه به حدی بود که باشکورت برای لحظاتی هوشیاری خود را از دست داد و ابروی او آسیب دید. پس از انتقال به درمانگاه، وضعیت جسمانی او پایدار اعلام شد و تحت نظر پزشکان قرار گرفت.

مسابقه به‌طور کامل متوقف شد و مسئولان، داوران و نیروهای امنیتی وارد عمل شدند. فرد پرتاب‌کننده شناسایی شده و تحقیقات رسمی در حال انجام است. این رخداد بار دیگر بحث امنیت داوران در فوتبال آماتور ترکیه را به مرکز توجه رسانه‌ها کشاند و نمونه‌ای از افزایش رفتارهای خشونت‌آمیز در فوتبال پایه این کشور به شمار می‌آید. در شبکه‌های اجتماعی، کاربران ضمن ابراز شگفتی، خواستار برخورد جدی با عاملان این اتفاق شدند.

سایر اخبارفوتبال اروپارا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۰۹۹۱۸۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر