کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۸۶۷۰۰
تاریخ خبر:

رشفورد به انتظار طولانی بارسلونا پایان داد

رشفورد به انتظار طولانی بارسلونا پایان داد

مارکوس رشفورد با گلزنی از روی ضربه آزاد، طلسم چندساله بارسلونا پس از جدایی مسی را شکست.

به گزارش هفت ورزشی ، بارسلونا پس از جدایی لیونل مسی همواره با مشکل گلزنی از روی ضربات آزاد مواجه بوده و در چهار فصل و نیم اخیر تنها چهار بار از این طریق به گل رسیده است. با وجود آنکه بازیکنانی مانند رافینیا، دنی اولمو، فران تورس و لامین یامال مسئول زدن ضربات ایستگاهی بوده‌اند، این ضعف همچنان در ترکیب آبی‌اناری‌ها دیده می‌شود.

آخرین گل بارسلونا از روی ضربه آزاد با شوت دقیق مارکوس رشفورد در دیدار برابر کپنهاگن به ثمر رسید؛ گلی که به‌عنوان نخستین ضربه آزاد موفق این تیم در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ پس از دوران مسی نیز ثبت شد. لیونل مسی آخرین بار دوم می ۲۰۲۱ از روی ضربه آزاد برای بارسا گلزنی کرده بود.

پس از جدایی فوق‌ستاره آرژانتینی، بارسلونا با وجود تلاش برای یافتن جانشینی مناسب در ضربات ایستگاهی، نتوانست روند موفق گذشته خود را تکرار کند. در این مدت، فران تورس در سپتامبر ۲۰۲۳، روبرت لواندوفسکی در آوریل ۲۰۲۴ و پابلو توره در اکتبر ۲۰۲۴ تنها گل‌های ضربه آزاد تیم را به ثمر رساندند.

اکنون رشفورد با گلزنی مقابل کپنهاگن بار دیگر امید را به هواداران بارسلونا بازگردانده و نشان داده می‌تواند به‌عنوان گزینه‌ای جدی برای زدن ضربات آزاد در ترکیب این تیم مطرح شود.

تازه‌ترین تحولاتفوتبال اروپارا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۸۶۷۰۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر