کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۷۳۱۴۰
تاریخ خبر:

آماده‌سازی آبی‌واناری‌ها برای بازی با اسپانیول

آماده‌سازی آبی‌واناری‌ها برای بازی با اسپانیول

دومین جلسه تمرینی بارسلونا پیش از دربی کاتالونیا | آماده‌سازی آبی‌واناری‌ها برای بازی با اسپانیول

به گزارش هفت ورزشی، تیم فوتبال بارسلونا در ادامه برنامه‌های آماده‌سازی خود، دومین جلسه تمرینی پیش از دربی حساس کاتالونیا مقابل اسپانیول را برگزار کرد. این دیدار قرار است شنبه شب به میزبانی اسپانیول برگزار شود و شاگردان هانسی فلیک تمرینات فشرده‌ای را پشت سر می‌گذارند.
در این جلسه تمرینی که در زمین شماره ۲ مجموعه ورزشی «سیوتات اسپورتيوآ» انجام شد، همان بازیکنانی که در تمرین عمومی روزهای گذشته حضور داشتند، زیر نظر کادر فنی تمرین کردند.
همچنین تامی، درو و خوفری از تیم بارسا اتلتیک به تمرینات تیم اصلی اضافه شدند تا بارسلونا آخرین مراحل آماده‌سازی خود برای یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل را طی کند.

تازه‌ترین تحولاتفوتبال اروپارا اینجا بخوانید.
حجم ویدیو: 98.75M مدت زمان : ۰۰:۰۸:۲۳ دانلود
کدخبر: ۶۰۰۷۳۱۴۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر