کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۵۶۲۵۷
تاریخ خبر:

اریک گارسیا تا ۲۰۳۱ در بارسلونا ماندنی شد

اریک گارسیا تا ۲۰۳۱ در بارسلونا ماندنی شد

بارسلونا سرانجام قرارداد اریک گارسیا را تمدید کرد و این مدافع اسپانیایی تا سال ۲۰۳۱ در جمع آبی‌واناری‌ها خواهد ماند.

به گزارش هفت ورزشی ، به نقل از موندو دپورتیوو، بارسلونا سرانجام تمدید قرارداد مهم اریک گارسیا را نهایی کرد و این مدافع اسپانیایی تا ۳۰ ژوئن ۲۰۳۱ به جمع آبی‌واناری‌ها متعهد خواهد بود. مذاکرات دو طرف بدون هیچ مانعی پیش رفت و پس از سخنان دکو، مدیر ورزشی باشگاه، که روز گذشته اعلام کرده بود تنها جزئیات کوچکی باقی مانده، امروز توافق نهایی امضا شد.

اریک گارسیا، محصول آکادمی لاماسیا و متولد بارسلونا، پس از حضور در منچسترسیتی و تجربه بازی در تیم بزرگسالان این باشگاه، در سال 2021 دوباره به بارسا بازگشت. او فصل گذشته را به صورت قرضی در خیرونا گذراند و پس از نمایشی درخشان، دوباره به ترکیب اصلی بازگشت.

هانسی فلیک و مدیران بارسا گارسیا را یکی از مهره‌های کلیدی رختکن می‌دانند؛ بازیکنی چندپسته که توانایی بازی در قلب خط دفاع و حتی خط میانی را دارد. انتظار می‌رود باشگاه بارسلونا در اواسط هفته آینده با برگزاری کنفرانس خبری، تمدید رسمی قرارداد این مدافع 23 ساله را اعلام کند.

تازه‌ترین تحولاتفوتبال اروپارا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۵۶۲۵۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر