کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۳۲۷۴۰
تاریخ خبر:

واکنش سران رئال مادرید به درگیری وینی و آلونسو: «ما دخالت نمی‌کنیم»!

واکنش سران رئال مادرید به درگیری وینی و آلونسو: «ما دخالت نمی‌کنیم»!

باشگاه رئال مادرید تصمیم گرفته است پس از رفتار عصبی وینیسیوس جونیور در زمان تعویض در ال‌کلاسیکو، او را جریمه نکند

به گزارش هفت ورزشی، باشگاه رئال مادرید قصد ندارد برای رفتار وینیسیوس جونیور در دیدار ال‌کلاسیکو هیچ‌گونه جریمه یا تذکری در نظر بگیرد. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که ستاره برزیلی در هنگام تعویض مقابل بارسلونا، واکنشی عصبی از خود نشان داد و مستقیماً بدون توجه به ژابی آلونسو به رختکن رفت.

منابع نزدیک به باشگاه اعلام کرده‌اند که مدیران رئال این اتفاق را «موضوعی شخصی بین بازیکن و سرمربی» می‌دانند و نیازی به ورود رسمی از سوی باشگاه نمی‌بینند. با این حال، در داخل مجموعه از هر دو طرف خواسته شده است تا با آرامش موضوع را حل‌وفصل کنند.

گفته می‌شود آلونسو نیز قصد ندارد واکنش خاصی نشان دهد و تنها در گفتگوهای درون‌تیمی، درباره رفتار حرفه‌ای و تمرکز بر بازی صحبت خواهد کرد.

برای پیگیری اخبارفوتبال اروپااینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۰۳۲۷۴۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر