کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۴۹۴۱
تاریخ خبر:

حریف چینی مانع صعود حسین وفایی به نیمه‌ نهایی شد!

حریف چینی مانع صعود حسین وفایی به نیمه‌ نهایی شد!

حسین وفایی با شکست ۶ بر ۳ مقابل فن ژنگ‌یی چین، از صعود به مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های بین‌المللی اسنوکر ۲۰۲۶ بازماند.

به گزارش هفت ورزشی، در ادامه مسابقات اسنوکر بین‌المللی ۲۰۲۶ که به میزبانی نانجینگ چین برگزار می‌شود، حسین وفایی امروز در مرحله یک‌چهارم نهایی برابر «فن ژنگ‌یی» قرار گرفت و با نتیجه ۶ بر ۳ برابر حریف چینی شکست خورد.

با این نتیجه، نماینده اسنوکر ایران از رسیدن به مرحله نیمه‌نهایی بازماند و حضورش در این رقابت‌ها به پایان رسید.

وفایی پیش از این، با کسب سه پیروزی ارزشمند مقابل نمایندگانی از انگلیس و چین، به جمع هشت بازیکن برتر مسابقات راه یافته بود.

ملی‌پوش اسنوکر ایران در نخستین مسابقه خود در راند دوم، «استوارت کارینگتون» از انگلیس را با نتیجه قاطع ۶ بر صفر شکست داد. او در ادامه نیز با پیروزی ۶ بر ۲ مقابل «مارک سلبی»، چهره سرشناس اسنوکر جهان و نفر چهارم رده‌بندی جهانی، به جدول اصلی مسابقات و جمع ۱۶ بازیکن برتر راه پیدا کرد.

 

کدخبر: ۶۰۱۷۴۹۴۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر