کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۵۴۲
تاریخ خبر:

دو پیروزی پیاپی برای بنیامین فرجی در سوئد

دو پیروزی پیاپی برای بنیامین فرجی در سوئد

بنیامین فرجی، ملی‌پوش جوان تنیس روی میز ایران، در دو دیدار نخست خود در مرحله گروهی رقابت‌های اسمش سوئد به دو پیروزی دست یافت.

به گزارش هفت ورزشی، بنیامین فرجی در مرحله گروهی رقابت‌های اسمش سوئد، دو پیروزی به دست آورد و شروع خوبی در این مسابقات داشت.

بنیامین فرجی، ملی‌پوش جوان تنیس روی میز ایران، در مرحله گروهی رقابت‌های اسمش جوانان در سوئد موفق به کسب دو پیروزی شد.

او در نخستین دیدار خود از مرحله گروهی رده سنی زیر ۱۹ سال به مصاف فرانچسکو ترویزان از ایتالیا رفت و با نتیجه ۴ بر ۲ به پیروزی رسید.

فرجی که ملی‌پوش ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا و همچنین المپیک جوانان نیز محسوب می‌شود، در دومین مسابقه خود مقابل آنتوان نوآرو از فرانسه به برتری قاطع ۴ بر صفر دست یافت.

این پینگ‌پنگ‌باز در سومین مسابقه مرحله گروهی خود، روز شنبه ۲۴ مرداد ماه از ساعت ۱۴:۲۵ به وقت تهران مقابل دومینیکاس ساموئولیس از دانمارک قرار خواهد گرفت.

هدایت بنیامین فرجی در این رقابت‌ها بر عهده جمیل لطف‌الله‌نسبی، سرمربی تیم ملی تنیس روی میز ایران، است.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۵۴۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر