کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۳۷۵۰۶
تاریخ خبر:

شش بازیکن استقلال ملی پوش شدند!

شش بازیکن استقلال ملی پوش شدند!

در نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال زنان، شش بازیکن از باشگاه استقلال به جمع ملی‌پوشان دعوت شدند.

به گزارش هفت ورزشی ، اولین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان زنان با حضور ۲۹ بازیکن در تهران برگزار می‌شود که در میان دعوت‌شدگان، نام شش بازیکن از باشگاه استقلال نیز به چشم می‌خورد.

به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال؛ اولین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال زنان از یکم تا هفتم خردادماه به میزبانی فدراسیون هندبال در تهران برگزار خواهد شد و ۲۹ بازیکن به این مرحله از اردو دعوت شده‌اند.

در فهرست اعلام‌شده‌ نام شش بازیکن از باشگاه استقلال به چشم می‌خورد؛ اسرا زندی، الناز یارمحمدی، شقایق ظفری، زهرا فتوتی، مهدیه جعفری و مبینا حسن‌نژاد به منظور حضور در برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی به این اردو دعوت شده‌اند.

باشگاه استقلال برای ملی‌پوشان خود در این اردو آرزوی موفقیت دارد و امیدوار است آبی‌پوشان با عملکردی درخشان، نقش مؤثری در مسیر آماده‌سازی تیم ملی ایفا کنند.

تازه‌ترین تحولاتسایر ورزش‌هارا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۳۷۵۰۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر