کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۳۵۰۰۹
تاریخ خبر:

از ماکان تا داکار؛ نوجوانان ایران با نام ماکان نصیری در المپیک

از ماکان تا داکار؛ نوجوانان ایران با نام ماکان نصیری در المپیک

کمیته ملی المپیک نام زیبایی برای کاروان نوجوانان ایران در المپیک داکار 2026 برگزید…

به گزارش هفت ورزشی، کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت کاروان اعزامی کشورمان به المپیک نوجوانان ۲۰۲۶ داکار را به نام «ماکان نصیری» مزین کند؛ دانش‌آموز مفقودالاثر مدرسه شجره طیبه که در حمله آمریکا و رژیم اشغالگر قدس به شهادت رسید و نامش حالا بر پیشانی کاروان نوجوانان ایران خواهد درخشید.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک،رالمپیک ۲۰۲۶ داکار، آوردگاه نوجوانان زیر ۱۷ سال جهان است؛ جایی که فرزندان ایران، در سنی نزدیک به همان رؤیاهای ناتمام ماکان، با پرچم کشورمان به میدان خواهند رفت.

همین هم‌آواییِ تلخ و باشکوهِ «ماکان» و «داکار»، حالا معنایی فراتر از یک شباهت لفظی پیدا کرده است؛ مسیری از اندوه تا افتخار، از خاطره یک نوجوان مظلوم تا گام‌های استوار نوجوانان ورزشکار ایران در بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان.

کمیته ملی المپیک با این نام‌گذاری، تلاش کرده است پیام روشنی را به جهان مخابره کند؛ اینکه نوجوانان ایرانی، کنار آرزوهای ورزشی خود، یاد هم‌نسلان مظلومی را نیز با خود حمل می‌کنند که قربانی خشونت و جنایت شدند.

اعضای کاروان ایران در داکار، تنها نمایندگان ورزش کشور نیستند؛ آنها روایت‌گر نسلی خواهند بود که حتی در اوج درد و داغ، ایستادن و ادامه دادن را انتخاب کرده است.

«از ماکان تا داکار»، این‌بار فقط یک تیتر نیست؛

روایت نوجوانی‌ست که ناتمام ماند، اما نامش همراه نوجوانان ایران تا بزرگترین آوردگاه ورزشی جهانی یعنی المپیک ادامه پیدا کرد.

تازه‌ترین تحولاتسایر ورزش‌هارا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۳۵۰۰۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر