کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۲۸۱۶۴
تاریخ خبر:

صحرایی: با طلای بازی‌های ساحلی، کار نیمه‌تمام دایی‌ام را تمام کردم

صحرایی: با طلای بازی‌های ساحلی، کار نیمه‌تمام دایی‌ام را تمام کردم

ملی‌پوش کشتی ساحلی بعد از کسب مدال طلا در بازی‌های ساحلی آسیا گفت: من خواهر زاده جاسم دلاوری هستم و با کسب این طلا کار نیمه تمام دایی ام را تمام کردم.

به گزارش هفت ورزشی ، امیررضا صحرایی ملی پوش کشتی ساحلی در وزن ۹۰+ کیلوگرم ایران درششمین دوره بازی های آسیایی ساحلی سانیا پس از کسب نشان طلا اظهار کرد:جاسم دلاوری (دایی من) بوکسوراسبق تیم ملی موفق به کسب مدال برنز و نقره بازی های آسیایی شده بود و فقط مدال طلا نداشت که امروز با کسب نشان طلای بازی های آسیایی ساحلی کار نیمه تمام ایشان را تمام کردم.

وی افزود: در این دوره از بازی ها حریفان قدری حضور داشتند که اکثرشون از عنوان داران جهان بودند اما لطف خدا شامل حالم شد و توانستم مدال طلا را کسب کنم.

صحرایی در خصوص حریفانش گفت: رقیبان قدری داشتم اما حریف بحرینی ام که روسی الاصل و عنوان دار جهان و آسیا است، سرسخت ترینشان بود.

ملی پوش کشتی ساحلی ۹۰+ کیلوگرم کشورمان در پایان افزود: به امید خدا به محض برگشت از بازی ها تمریناتمان را قوی تر می کنیم تا در تورنمنت های ساحلی بعدی نیز نتایج مطلوبی کسب کنیم.

سایر اخبارسایر ورزش‌هارا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۱۲۸۱۶۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر