کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۱۹۸۳۴
تاریخ خبر:

ساخت مدرسه به یاد شهدای میناب توسط جامعه موتورسواری

ساخت مدرسه به یاد شهدای میناب توسط جامعه موتورسواری

رییس فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری از ساخت یک باب مدرسه به نام «مدرسه شجره طیبه میناب» با مشارکت اعضای این خانواده ورزشی خبر داد.

به گزارش هفت ورزشی ، مراسم رژه «کاروان وحدت و اقتدار» به مناسبت بزرگداشت شهدای جنگ رمضان با حضور ورزشکاران رشته موتورسواری و اتومبیلرانی برگزار شد.

این مراسم با حضور مادر شهید والامقام «امیرمحمد نظری» (از شهدای مظلوم مدرسه میناب) و خواهر شهید گرانقدر «مهدی عباسی» عطرآگین شده بود و به صحنه‌ای برای نمایش اتحاد ورزشکاران در مسیر محرومیت‌زدایی تبدیل شد.

پازند مهرمهر، رئیس فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری، با تأکید بر اینکه جامعه ورزش همواره در کنار مردم و آرمان‌های انقلاب ایستاده است، اعلام کرد: «با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و همکاری با نهادهای مربوطه، یک باب مدرسه به نام مقدس «مدرسه شجره طیبه میناب» ساخته خواهد شد.»

وی افزود: هزینه ساخت این فضای آموزشی با مشارکت داوطلبانه و مردمی اعضای خانواده بزرگ موتورسواری و اتومبیلرانی تأمین می‌شود. این اقدام نمادین، علاوه بر پاسداشت خون شهدای دانش‌آموز، گامی عملی در جهت ارتقای عدالت آموزشی در مناطق هدف خواهد بود.

سایر اخبارسایر ورزش‌هارا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۱۱۹۸۳۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر