کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۱۷۸۹۰
تاریخ خبر:

شهادت مربی و داور هندبال در حمله به مدرسه میناب

شهادت مربی و داور هندبال در حمله به مدرسه میناب

شهیده فاطمه شهدادی، معلم تربیت بدنی و مربی فعال هندبال، در حملات آمریکایی-صهیونیستی به مدرسه شجره طیبه میناب، همراه با دانش‌آموزان خود به شهادت رسید.

به گزارش هفت ورزشی ، شهیده فاطمه شهدادی، فرزند محمد، متولد ۲۰ شهریور ۱۳۷۰ و اهل شهرستان میناب (محله شیخ‌آباد)، از فعالان پرتلاش ورزش هندبال و معلم تربیت بدنی دبستان شجره طیبه میناب بود.

این شهیده ورزشکار در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ در حین برگزاری زنگ ورزش و آموزش فعالیت‌های ورزشی به دانش‌آموزان، در اثر حملات ناجوانمردانه و وحشیانه آمریکایی-صهیونیستی به مدرسه شجره طیبه، همراه با دانش‌آموزان خود به شهادت رسید.

او دانش‌آموخته رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی از دانشگاه پیام نور و از چهره‌های فعال در ترویج ورزش به‌ویژه هندبال در میان دانش‌آموزان به شمار می‌رفت.

شهیده شهدادی دارای کارت مربیگری درجه ۳ و مدرک داوری درجه ۳ در رشته هندبال بود و با علاقه و تعهد در مسیر آموزش و توسعه این رشته ورزشی فعالیت می‌کرد. او تلاش داشت با آموزش اصولی هندبال و دیگر فعالیت‌های ورزشی، روحیه نشاط، کار تیمی و تحرک را در میان دانش‌آموزان تقویت کند.

فدراسیون هندبال، یاد و خاطره این معلم شهید را به عنوان آموزگاری متعهد و از فعالان حوزه هندبال، گرامی می‌دارد.

برای پیگیری اخبارسایر ورزش‌هااینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۱۱۷۸۹۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر