کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۰۸۷۷
تاریخ خبر:
راز بزرگ مرد طلایی تکواندوی ایران لو رفت

آرین سلیمی؛ محصول خالص دعای پدر و مادر!

آرین سلیمی؛ محصول خالص دعای پدر و مادر!

از دیرباز دعای پدر و مادر در فرهنگ ما ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته است. شاید برای خیلی ها این سووال به وجود آمده باشد که دعای پدر چه تفاوتی با دعای مادر دارد یا اینکه کدامیک تأثیرگذارتر است؟

به گزارش هفت ورزشی، شکی وجود ندارد که هم پدر و هم مادر وقتی فرزند را نفرین می کنند از ته دل نیست و زمانی که دعا می کنند از ته دل و با تمام وجود دعا می کنند و خیلی زود به خدا می رسد.

اگر بخواهیم دقیق تر کالبد شکافی کنیم دعای مادر با چاشنی احساسات بیشتری همراه است و شاید طولانی و تکراری تر باشد اما دعای پدر کوتاه، محکم و با صلابت است.

برای همه ما پیش آمده که بیشتر مادر دعا کند و گاهی هم پدر ولی ورزشکاری در ورزش ایران داریم که دعای هر دو را به صورت مکمل پشت سر خود دارد.

به تازگی آرین سلیمی تکواندوکار طلایی بازی های آسیایی 2026 ناگویا در سن 22 سالگی ازدواج کرد و تصویری از خود و همسرش را در پیج اینستاگرام به اشتراک گذاشت.

قهرمان المپیک 2024 پاریس پس از قهرمانی مقتدرانه در بازی های آسیایی 2026 ناگویا بلافاصله راهی کشور فرانسه شد.

آرین در مسابقات  گرندپری فرانسه شرکت کرد، باز هم به کمتر از طلا راضی نشد و توانست با عملکرد درخشان خودش، بر سکوی نخست بایستد؛ نمایشی که همه را به تکرار طلای المپیک امیدوار کرد.

او در المپیک، تنها طلای تکواندو ایران را به دست آورد و حالا کمتر از دو سال بعد، در یکی دیگر از مهم‌ترین میدان‌های ورزش قاره، دوباره روی سکوی نخست ایستاده است. این بار با یک تفاوت مهم: طلای تنها نماینده ایران در بخش مردان تکواندو.

پشت این مدال های طلا و قهرمانی ها تلاش، کوشش، تمرین های مستمر، زندگی حرفه ای و برنامه ریزی هدفمند قرار دارد اما اغراق نیست اگر بنویسیم آرین سلیمی یک راز مهم دیگر هم برای رسیدن به این جایگاه دارد.

آرین سلیمی که امروز تشکیل خانواده داد، ازدواج کرد، خانه خرید و همراه همسرش به خانه بخت رفت اما...

لطفا با دقت ادامه مطلب را بخوانید؛

قهرمان طلایی تکواندوی ایران و جهان دو سال پیش تصمیم گرفت دستمزد و پاداش های این سال های قهرمانی را جمع کرده و برای پدر و مادرش خانه و سرپناه بخرد.

دو سال پیش پدر آرین سلیمی در برنامه محسن کیایی بغض اش ترکید و گفت:« پسرم برای ما ماشین و خانه با تمام وسایل خریده است، حتی نگذاشت یک ریال هزینه کنیم.»

دقت کردید؟ آرین سلیمی فقط یک خانه برای پدر و مادر نخرید بلکه تمام وسایل خانه را هم تهیه کرد تا دل آنها را شاد و اشک پدر را سرازیر کند.

این جوان قهرمان، سرمایه گذاری مهمی انجام داد و با خدا معامله ای کرد که آن بالایی هم با سودش یکجا به او برگرداند و حالا آرین سلیمی امید اول تکواندوی ایران برای طلای المپیک 2028 لس آنجلس به شمار می رود.

کاری که آرین سلیمی در حق پدر و مادرش انجام داد می تواند سرمشق خوبی برای سایر قهرمانان و ورزشکاران کشورمان باشد؛ ورزشکارانی که باید تأثیر دعای پدر و مادر و حتی هر دو را بیشتر درک کنند.

مخلص کلام هم درود و صد درود بر آرین سلیمی که جواب زحمات پدر و مادرش را به بهترین شکل ممکن داد و حالا جواب بهتری از خدا گرفته و می گیرد.

 

کدخبر: ۶۰۱۷۰۸۷۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر