کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۱۵۰۵
تاریخ خبر:

فیلیپین به دنبال ایجاد ذخیره بیت‌کوین دولتی با قوانین سختگیرانه

فیلیپین به دنبال ایجاد ذخیره بیت‌کوین دولتی با قوانین سختگیرانه

طرحی در کنگره فیلیپین پیشنهاد شده که ذخیره بیت‌کوین دولتی با قفل ۲۰ ساله برای مدیریت بدهی‌های کشور ایجاد می‌کند.

طرحی با عنوان قانون ذخیره استراتژیک بیت‌کوین در کنگره فیلیپین پیشنهاد شده است. این قانون هدف دارد تا یک ذخیره دولتی بیت‌کوین ایجاد کند که در مدت بیست سال قابل برداشت نباشد، مگر برای پرداخت بدهی‌های در حال رشد کشور. این طرح که توسط نماینده میگل لوئیس آر. ویلافورت ارائه شده، بانک مرکزی فیلیپین را موظف می‌کند هر ساله بمدت پنج سال، معادل ۲۰۰۰ بیت‌کوین خریداری کند که در مجموع به ده هزار بیت‌کوین می‌رسد. در متن این طرح آمده است که دولت باید قدرت اقتصادی و ثبات پولی را حفظ کند و با توجه به نقش روزافزون ارزهای دیجیتال در نظام مالی جهانی، تنوع‌بخشی به دارایی‌ها برای تضمین امنیت مالی امری ضروری است.

طبق این قانون، بیت‌کوین‌ها برای بیست سال قفل خواهند بود، و تنها در جهت پرداخت بدهی‌های دولتی امکان فروش یا مبادله آنها وجود دارد. پس از پایان این مدت، رئیس بانک مرکزی مجاز است در هر دوره دوساله، حداکثر ده درصد از دارایی‌ها را بفروشد. در ماه ژانویه، خزانه‌داری ملی فیلیپین اعلام کرد که بدهی‌های ملی این کشور به ۲۸۵ میلیارد دلار رسیده است که معادل ۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی است.

این طرح از ذخایر کالاهای استراتژیک مانند ذخیره نفت آمریکا و انبار شربت افرا کانادا الهام گرفته شده است. برای افزایش امنیت، بانک مرکزی فیلیپین برنامه‌ریزی کرده است تا مراکز ذخیره سرد پراکنده در سراسر کشور تأسیس کند، که به صورت سه‌ماهه و با تایید حسابرسان مستقل ارزیابی خواهند شد. همچنین، بر اساس این طرح، فورک‌ها و دارایی‌های ایردراپ شده باید حداقل پنج سال نگهداری شوند و مالکیت خصوصی بیت‌کوین حفظ خواهد شد. دارایی‌های شخصی شهروندان در این طرح، مشمول مصادره نخواهند شد.

برای پیگیری اخباراخبار رمزارزاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۲۱۵۰۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر