کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۸۱۲۳
تاریخ خبر:

خریداران اجباری بیت‌کوین و چشم‌انداز ۴۰۰هزار دلاری

خریداران اجباری بیت‌کوین و چشم‌انداز 400هزار دلاری

یک تحلیلگر برجسته بیت‌کوین معتقد است که خریداران جدیدی که «هرگز نمی‌فروشند» بیت‌کوین را از دارندگان قدیمی می‌خرند و این می‌تواند محرک صعودی بزرگی برای بازار باشد.

اودی ورتهایمر، تحلیلگر برجسته بازار رمزارزها، در تحلیلی جدید گفته است  نهادهای مالی به طور ناملموس بیت‌کوین‌های هولدرهای قدیمی را خریداری کرده‌اند و این روند تغییراتی در بازار ایجاد کرده است که کمتر کسی از آن آگاه است.

او توضیح می‌دهد که این خریداران جدید، که می‌توان به استراتژی مایکل سیلور اشاره کرد، فروشنده نیستند بلکه «خریداران اجباری» محسوب می‌شوند. این افراد مجبورند بدون توجه به نوسانات بازار، بیت‌کوین خریداری کنند تا ارزش شرکت خود را حفظ نمایند. برای نخستین بار در تاریخ بیت‌کوین، شاهد وضعیتی هستیم که به جای وجود فروشندگان اجباری، یک خریدار ساختاری و اجباری در بازار فعال است.

این وضعیت منجر به پایان دوران خروج دارندگان قدیمی شده و بازار را به سمت کاهش عرضه و رشدهای قیمتی قابل توجه سوق می‌دهد. ورتهایمر حتی هدف قیمتی ۴۰۰ هزار دلار برای بیت‌کوین را، که در نگاه اول محافظه‌کارانه به نظر می‌رسد، یک پیش‌بینی واقع‌گرایانه و قابل توجه می‌داند.

تازه‌ترین تحولاتاخبار رمزارزرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۱۸۱۲۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر