کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۹۱۵۹
تاریخ خبر:

شرکت سرکل عرضه اولیه خود را به ۱.۰۵ میلیارد دلار افزایش داد

شرکت سرکل عرضه اولیه خود را به ۱.۰۵ میلیارد دلار افزایش داد

شرکت صادرکننده استیبل‌کوین USDC برای بار دوم حجم عرضه اولیه خود را افزایش داده و هر سهم را ۳۱ دلار قیمت‌گذاری کرده است.

شرکت Circle Internet Group که یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان استیبل‌کوین در جهان محسوب می‌شود، برای دومین بار حجم عرضه اولیه سهام خود را افزایش داده و ارزش کل آن را به ۱.۰۵ میلیارد دلار رسانده است.

 

این شرکت که مدیریت استیبل‌کوین USDC را بر عهده دارد، اعلام کرد که ۳۴ میلیون سهم با قیمت ۳۱ دلار در بورس نیویورک عرضه خواهد کرد. عرضه اولیه سهام سرکل از امروز آغاز شده است.

 

پیش از این، شرکت قصد داشت ۳۲ میلیون سهم را در محدوده قیمتی ۲۷ تا ۲۸ دلار عرضه کند که این رقم نیز نسبت به طرح اولیه شرکت افزایش یافته بود. در نخستین برنامه، سرکل تنها ۲۴ میلیون سهم را با قیمت ۲۴ تا ۲۶ دلار پیش‌بینی کرده بود.

 

علاوه‌بر این، پذیره‌نویسان امکان خرید ۵.۱ میلیون سهم اضافی را در مدت ۳۰ روز خواهند داشت.

 

براساس آخرین قیمت‌گذاری و با در نظر گیری بیش از ۲۲۰ میلیون سهم منتشرشده که در گزارش ۲ ژوئن به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) ارائه شده، ارزش شرکت سرکل به ۶.۹ میلیارد دلار می‌رسد.

 

این شرکت در حال حاضر قصدی برای پرداخت سود سهام ندارد و براساس اسناد ارائه‌شده، تمام منابع مالی و درآمدهای آتی را صرف توسعه و گسترش کسب‌وکار خود خواهد کرد.

 

طبق گزارش‌ها، شرکت سرمایه‌گذاری BlackRock نیز قصد دارد که حداقل ۱۰ درصد از سهام سرکل را پس از ورود به بازار سرمایه خریداری کند.

 

این سومین تلاش سرکل برای ورود به بازار سرمایه محسوب می‌شود. این شرکت ابتدا در ۱ آوریل درخواست عرضه اولیه خود را به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ارائه داد، اما پس از اعلام تعرفه‌های جدید از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در ۲ آوریل که باعث سقوط بازارهای جهانی شد، برنامه خود را متوقف کرد.

 

سرکل پیش‌تر در سال ۲۰۲۱ نیز تلاش کرده بود تا از طریق ادغام با یک شرکت ایرلندی وارد بازار سرمایه شود که این معامله نیز محقق نشد.

برای پیگیری اخباراخبار خارجی رمزارزاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۵۹۹۱۵۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر