کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۲۰۰۳۵۹۶۶
تاریخ خبر:

تعداد سهامداران از آغاز جنگ، یک میلیونی شد

تعداد سهامداران از آغاز جنگ، یک میلیونی شد

تعداد سرمایه‌گذاران فعال بازار سرمایه از زمان آغاز جنگ تاکنون به مرز یک میلیون نفر رسید.

به گزارش هفت کریپتو و به نقل از تسنیم، براساس آمارهای پردازش شده در مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، از زمان آغاز جنگ تحمیلی سوم، در روز 9 اسفند 1404 تا نیمه اردیبهشت 1405، تعداد سهام‌داران فعال در بازار سرمایه اعم از حقیقی و حقوقی به مرز یک میلیون نفر رسیده است.

تعداد سرمایه‌گذاران فعال بازار سرمایه در این دوره به تفکیک، شامل 941 هزار 342 سهام‌داران حقیقی و 4 هزار و 34 نفر سرمایه‌گذار حقوقی‌ بوده است.

این سرمایه‌گذاران در بازه زمانی 9 اسفند سال 1404 تا 14 اردیبهشت 1405، در انواع ابزارهای مالی، شامل صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله«در اوراق با درآمد ثابت، کالایی، املاک و مستغلات، انرژی»، اسناد خزانه اسلامی، گواهی سپرده «کالایی و حامل‌های انرژی» و تسهیلات مسکن سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

سایر اخباراخبار ارز دیجیتالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۲۰۰۳۵۹۶۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر