کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۲۰۰۲۸۴۴۳
تاریخ خبر:

قیمت نفت مجدد افزایش یافت

قیمت نفت مجدد افزایش یافت

قیمت نفت برنت که درپی برخی وعده‌های دروغین ترامپ به زیر 90 دلار کاهش یافته بود، امروز از مرز 92 دلار گذشت. به گزارش […]

قیمت نفت برنت که درپی برخی وعده‌های دروغین ترامپ به زیر 90 دلار کاهش یافته بود، امروز از مرز 92 دلار گذشت.

به گزارش هفت کریپتو به نقل از تسنیم، قیمت نفت برنت که درپی برخی وعده‌های دروغین ترامپ و مقامات آمریکا درباره اسکورت عبور نفتکش ها از تنگه هرمز برای مدت زمان کوتاهی به زیر 90 دلار کاهش یافته بود، امروز بار دهمان‌طور که از ابتدا نیز قابل پیش‌بینی بود، واقعیت‌های میدانی و فاندامنتال‌های بازار انرژی تعیین‌کننده اصلی قیمت نفت هستند و اقدامات کوتاه‌مدت آمریکا نمی‌تواند در بلندمدت قیمت‌ها را کنترل کند.یگر به بیش از 92 دلار افزایش یافت.

همان‌طور که از ابتدا نیز قابل پیش‌بینی بود، واقعیت‌های میدانی و فاندامنتال‌های بازار انرژی تعیین‌کننده اصلی قیمت نفت هستند و اقدامات کوتاه‌مدت آمریکا نمی‌تواند در بلندمدت قیمت‌ها را کنترل کند.

حتی اکنون قیمت بنزین در برخی ایالت‌های آمریکا به بیش از 5 دلار رسیده و میانگین آن نیز حدود 3.5 دلار است که نسبت به هفته‌های گذشته حدود 20 درصد افزایش را نشان می‌دهد. همین موضوع یکی از دلایل اصلی تلاش‌های گسترده ترامپ برای مهار قیمت نفت در بازار جهانی به شمار می‌رود.

آخرین تحولاتاخبار ارز دیجیتالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۲۰۰۲۸۴۴۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر