کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۲۰۰۰۹۲۸۴
تاریخ خبر:

آغاز شگفت‌انگیز هفته بلاک چین بایننس در دبی؛ رشد ۵۰ درصدی استیبل کوین‌ها در کانون توجه

آغاز شگفت‌انگیز هفته بلاک چین بایننس در دبی؛ رشد ۵۰ درصدی استیبل کوین‌ها در کانون توجه

هفته بلاک چین بایننس ۲۰۲۵ در دبی با تأکید ویژه بر جهش چشمگیر رشد استیبل کوین‌ها و نقش کلیدی امارات در دنیای ارز دیجیتال آغاز شد.

هفته بلاک چین بایننس ۲۰۲۵ همزمان با پنجاه‌وچهارمین روز ملی امارات در دبی آغاز شد. ریچارد تِنگ (Richard Teng)، مدیرعامل بایننس، در سخنرانی افتتاحیه بر نقش کلیدی امارات در میزبانی رویدادهای جهانی ارز دیجیتال و همچنین رشد چشمگیر استیبل کوین‌ها به‌عنوان یکی از کاربردهای اصلی این صنعت تأکید کرد.

تنگ در بخشی از سخنان خود اعلام کرد که ارزش بازار جهانی استیبل کوین‌ها در سال جاری نزدیک به ۵۰٪ رشد کرده و تعداد کیف‌پول‌های دارای استیبل کوین نیز با افزایش ۵۰ درصدی به ۱۳۰ میلیون رسیده است. حجم تراکنش روزانه استیبل کوین‌ها اکنون از ویزا پیشی گرفته و حجم پرداخت روزانه آن‌ها از مرز ۱۰ میلیارد دلار عبور کرده است.

رشد بایننس و اولویت امنیت کاربران

مدیرعامل بایننس از نزدیک شدن تعداد کاربران این صرافی به ۳۰۰ میلیون نفر خبر داد و گفت تعداد پذیرندگان «بایننس پی» از ۱۲ هزار به حدود ۲۱ میلیون در یک سال افزایش یافته است. وی امنیت کاربران را اولویت مرکزی شرکت خواند و اعلام کرد که بایننس در سال ۲۰۲۵ از کلاهبرداری‌های بالقوه به ارزش تقریبی ۷ میلیارد دلار جلوگیری کرده است.

ریچارد تنگ در مراسم افتتاحیه گفت:

استیبل کوین‌ها به یکی از کاربردهای اصلی حوزه کریپتو تبدیل شده‌اند. دستیابی به حجم تراکنشی فراتر از ویزا، تنها چند سال پیش غیرقابل تصور بود.

انتخاب مدیرعامل مشترک جدید

یکی از مهم‌ترین اعلام‌های این رویداد، انتصاب یی هه، یکی از بنیان‌گذاران بایننس، به سمت مدیرعامل مشترک این شرکت بود. تنگ، یی هه را نیروی محرکه بایننس از روز اول دانست و این انتصاب را گامی در راستای تحقق مأموریت شرکت برای جذب ۱ میلیارد کاربر عنوان کرد.

منبع: ارزدیجیتال

سایر اخباراخبار ارز دیجیتالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۲۰۰۰۹۲۸۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر