کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۴۰۷۷
تاریخ خبر:

غیرحضوری شدن نوبت صبح مدارس و تاخیر در آغاز فعالیت ادارت این استان در روز یکشنبه

غیرحضوری شدن نوبت صبح مدارس و تاخیر در آغاز فعالیت ادارت این استان در روز یکشنبه

غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح و تاخیر دو ساعته در آغاز فعالیت ادارات شش شهر استان در پی آلودگی هوا

در پی انتشار دود آتش‌سوزی هورالعظیم اعلام شد

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان از غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح و تاخیر دو ساعته در آغاز فعالیت ادارات شش شهر استان در پی آلودگی هوا خبر داد.

محمدجواد اشرفی اظهار کرد: بر اساس تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان و با توجه به وقوع آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم و انتشار دود ناشی از آن در نیمه‌ غربی استان، فعالیت مدارس ذر روز یکشنبه ۱۳ مهرماه در نوبت صبح در شهرستان‌های هویزه،  دشت‌آزادگان، حمیدیه، اهواز، باوی و کارون به صورت غیرحضوری خواهد بود.

وی افزود: فعالیت ادارات، دستگاه‌های دولتی و دانشگاه‌ها نیز در این شهرها با دو ساعت تاخیر در ساعت ۹ صبح  آغاز خواهد شد.

 

اشرفی بیان کرد: دستگاه‌های بهداشتی، امدادی و خدمات‌رسان طبق روال عادی به فعالیت خود ادامه خواهند داد. همچنین نحوه فعالیت بانک‌ها مطابق با تصمیم شورای هماهنگی بانک‌های استان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی بیان کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود برای حفظ سلامت خود، از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و توصیه‌های بهداشتی و زیست‌محیطی را جدی بگیرند. 

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۳۴۰۷۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر