سپند امیرسلیمانی و مونا کرمی در تازه ترین قسمت برنامه «بفرمایید جام» با اجرای امیرحسین قیاسی، درباره حریم خصوصی فرزندشان و چالش های فضای مجازی صحبت کردند.
در بخشی از این گفت و گو، امیرحسین قیاسی به شوخی پیشنهاد داد که فرزند آینده این زوج نیز در برنامه حضور پیدا کند، اما سپند امیرسلیمانی با صراحت اعلام کرد که با چنین موضوعی موافق نیست.
حریم خصوصی کودکان؛ اولویت خانواده
سپند امیرسلیمانی در توضیح دلیل این تصمیم گفت انتشار تصاویر کودکان در فضای مجازی می تواند در آینده پیامدهای مختلفی برای آنها به همراه داشته باشد و به همین دلیل ترجیح می دهد حریم خصوصی فرزندش حفظ شود.
او تاکید کرد که کودکان باید فرصت داشته باشند بدون قرار گرفتن در معرض توجه گسترده فضای مجازی رشد کنند.
نگرانی از سوءاستفاده با هوش مصنوعی
این بازیگر همچنین به پیشرفت فناوری های هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت با توجه به امکان سوءاستفاده از تصاویر افراد برای تولید محتوای جعلی یا غیراخلاقی، حفظ امنیت و حریم خصوصی کودکان اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
امیرسلیمانی بدون اشاره به نمونه یا مورد خاصی، تاکید کرد که این نگرانی یکی از دلایل اصلی او برای منتشر نکردن تصاویر فرزندش در شبکه های اجتماعی است.
در ادامه برنامه، امیرحسین قیاسی نیز با لحن طنز همیشگی خود درباره فرزند این زوج شوخی هایی مطرح کرد که فضای گفت و گو را صمیمانه تر کرد.
سپند امیرسلیمانی و مونا کرمی که ازدواج خود را در سال ۱۴۰۳ رسانه ای کردند، از جمله زوج های هنرمندی هستند که تاکنون تلاش کرده اند جزئیات زندگی خانوادگی خود را کمتر در معرض توجه رسانه ها قرار دهند.



