به گزارش هفت صبح، عرفان برزین، بازیگر نقش «عرشیا» (پسر خبرچین و بازیگوش) در سریال طنز «شمعدونی»، در دیداری جالب و احساسی با حسن معجونی که در این سریال نقش «عطا»، پدر عرشیا را ایفا می‌کرد، روبه‌رو شد.

این دیدار که پس از حدود ۱۱ سال و در یکی از رویدادهای فرهنگی و هنری اتفاق افتاد، یادآور روزهای شیرین ضبط یکی از پرمخاطب‌ترین سریال‌های طنز تلویزیون در سال ۱۳۹۴ بود.

 

«شمعدونی»؛ خاطره‌ای ماندگار در ذهن مخاطبان

سریال «شمعدونی» که در اردیبهشت ۱۳۹۴ از شبکه سه سیما پخش شد، به کارگردانی سروش صحت و تهیه‌کنندگی محسن چگینی ، با روایت طنزآمیز از روابط دو خانواده، به یکی از آثار پرمخاطب و ماندگار تلویزیون تبدیل شد.

در این سریال، حسن معجونی در نقش «عطا»، پدری که مشکلاتی با هوشنگ (محمد نادری) داشت، ظاهر شد و عرفان برزین ۸ ساله نیز در نقش «عرشیا»، پسر باهوش، شیطان و خبرچین خانواده سعادتی، هنرنمایی کرد.

 

از «عرشیا» تا امروز؛ عرفان برزین ۱۹ ساله شد

عرفان برزین که در زمان بازی در «شمعدونی» به همراه پدرش به کافه خبر آمده بود و سروش صحت او را «پسر بسیار دوست‌داشتنی» توصیف کرده بود که ناگهان تبدیل به یک «وروجک مهارناپذیر» می‌شد ، اکنون ۱۹ سال سن دارد.