به گزارش هفت صبح، ژیلا صادقی، مجری صداوسیما، در واکنش به ویدئویی که به‌تازگی از علی دایی در یک پیست اسکی منتشر شده، استوری‌ای تند در صفحه شخصی خود منتشر کرد.

او در این استوری با لحنی انتقادی نوشت: «علی آقا، خیلی غصه داری از کشته شدن بچه‌هایمان، تورو خدا مراقب باشید آنجا سرما نخورید، چون ما آن‌وقت متوجه نمی‌شویم دارید برای جوانهامان گریه می‌کنید یا آب‌ریزش بینی از سرماخوردگی است. حیف است که نتوانیم غصه شما را برای جوانهامان ببینیم.»

این مجری تلویزیون در ادامه با اشاره به برخی حوادث گذشته افزود: «راستی، آن پلیس‌هایی که دزد گردنبندتان را گرفتند و مجازات کردند یادتان هست؟ پلیس‌های ما شهید شدند، خبر دارید؟»

اظهارات او بازتاب‌های مختلفی در فضای مجازی داشته و با واکنش‌های موافق و مخالف کاربران همراه شده است.