کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۹۹۸۶
تاریخ خبر:

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

هدایت ممبینی تنها از دست خبرنگاران فرار نکرد، او از شفاف سازی و پاسخگویی به افکار عمومی فرار کرد.

به گزارش هفت ورزشی، آخرین پرده از نمایش بی احترامی و فرار دبیرکل فدراسیون فوتبال، یک رسوایی تمام و کمال بود.

مشخص نیست چرا مهدی تاج هنوز هم از برخورد با این همه تخلف و بی احترامی واهمه دارد؟ آیا مافیای مستقر در مالزی تا این حد ترسناک است؟

هدایت ممبینی، دبیرکل تحت حمایت وحید کردانی امروز در پایان همایش رونمایی از پوستر جشنواره فرهنگی ورزشی ایرانیان به بهانه یک تماس تلفنی از دست خبرنگاران فرار کرد تا کسی از او نپرسد چرا سر خود گل گهر را به عنوان نماینده ایران در آسیا معرفی کردی.

باور کنید این، فرار از دست خبرنگاران نبود، این فرار از حقیقت بود، بی احترامی به خبرنگاران نبود، توهین به افکار عمومی بود.

کدخبر: ۶۰۱۵۹۹۸۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر